Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai (nedideli) |
0.25 vieneto | paprika (milteliai) |
šiek tiek | poras (pjaustytas) |
šiek tiek | bazilikas (džiovintas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (smulkintas) |
400 gramų | jautienos faršas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprika (milteliai) |
20 gramų | moliūgai (sėklos) |
2 saujos | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sauliaus kibinai
- Kepti inkstai
- Purienos
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kibinai
- Skanus šašlykiukas
- Spanguolinis šašlykas
- Virtas rūkytas kumpis
- Vyne troškintas triušis
- Kiaulienos kepsnys
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Holishki (balandėliai)
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Įdaryti makaronai
- Virtos naminės dešrelės
- Naminės dešrelės
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Steikai
- Šašlykas pomidorų sultyse
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, nedideli,
2 vienetai -
Paprika, milteliai,
1/4 vieneto - Poras, pjaustytas
- Bazilikas, džiovintas
- Petražolės
- Aitrioji paprika, smulkintas
-
Jautienos faršas,
400 gramų - Druska
- Paprika, milteliai
-
Moliūgai, sėklos,
20 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
vaida
2016-07-28 13:14
Patarimas,kad baklazanai nebutu kartaus skonio reikia puse Val.pamirkyti suriam vandenyje.
-
(anonimas)
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...