3 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai (nedideli) |
0.25 vieneto | paprika (milteliai) |
šiek tiek | poras (pjaustytas) |
šiek tiek | bazilikas (džiovintas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (smulkintas) |
400 gramų | jautienos faršas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprika (milteliai) |
20 gramų | moliūgai (sėklos) |
2 saujos | parmezano sūris (tarkuotas) |
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Faršu įdarytos bulvės
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Troškinta veršiena
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Smaližių liežuvis
- Kotletukai šventiškai
- Kukuliai su padažu
- Čipolino galvelės
- Kepta jautienos nugarinė
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Faršu įdaryti pomidorai
- Šašlykiukai storuliukams
- Su svarainiais troškinta veršiena
- Sultingas šnicelis
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Daržovių ir mėsos apkepas
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, nedideli,
2 vienetai -
Paprika, milteliai,
1/4 vieneto - Poras, pjaustytas
- Bazilikas, džiovintas
- Petražolės
- Aitrioji paprika, smulkintas
-
Jautienos faršas,
400 gramų - Druska
- Paprika, milteliai
-
Moliūgai, sėklos,
20 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Komentarai (4)
-
vaida
2016-07-28 13:14
Patarimas,kad baklazanai nebutu kartaus skonio reikia puse Val.pamirkyti suriam vandenyje.
-
(anonimas)
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau :D :super: