Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | baklažanai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai (nedideli) |
| 0.25 vieneto | paprika (milteliai) |
| šiek tiek | poras (pjaustytas) |
| šiek tiek | bazilikas (džiovintas) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (smulkintas) |
| 400 gramų | jautienos faršas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | paprika (milteliai) |
| 20 gramų | moliūgai (sėklos) |
| 2 saujos | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Virdžinijos kumpis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Balandėliai
-
Kapota keri mėsa
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kotletukai
-
Steikas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Aštrus šašlykas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Guliašas
-
Balandėliai pagal Viką
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, nedideli,
2 vienetai -
Paprika, milteliai,
1/4 vieneto - Poras, pjaustytas
- Bazilikas, džiovintas
- Petražolės
- Aitrioji paprika, smulkintas
-
Jautienos faršas,
400 gramų - Druska
- Paprika, milteliai
-
Moliūgai, sėklos,
20 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
vaida
2016-07-28 13:14
Patarimas,kad baklazanai nebutu kartaus skonio reikia puse Val.pamirkyti suriam vandenyje.
-
(anonimas)
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
