
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (kumpis) |
3 vienetai | apelsinų |
4 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | majonezas |
100 mililitrų | jogurtas |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su jogurtu, majonezu, garstyčiomis. Gautą padažą pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais bei druska. Išspaudžiame vieno apelsino sultis ir įmaišome į padažą. Jautieną supjaustome 5 storomis riekelėmis ir pamušame iš abiejų pusių. Likusius du apelsinus padaliname į keturias dalis ir išspaudžiame ant pamuštos mėsos, paliekame 10 min. pastovėti. Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į skardą. Taip pat sudedame pievagrybius ir užpilame ant jų likusį padažą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai kotletukai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Neringos kepsnys
-
Mėsos duona
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnos nugarinė
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vikšrų vakarienė
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Spageti su kukuliais
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Šveicariška veršiena
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Karališkieji kotletai
-
Balandėliai
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, kumpis,
500 gramų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
100 mililitrų -
Jogurtas,
100 mililitrų - Imbieras
- Pipirai, juodieji
- Prieskoniai, jautienai
- Garstyčios, padažas
-
Pievagrybiai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su jogurtu, majonezu, garstyčiomis. Gautą padažą pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais bei druska. Išspaudžiame vieno apelsino sultis ir įmaišome į padažą. Jautieną supjaustome 5 storomis riekelėmis ir pamušame iš abiejų pusių. Likusius du apelsinus padaliname į keturias dalis ir išspaudžiame ant pamuštos mėsos, paliekame 10 min. pastovėti. Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į skardą. Taip pat sudedame pievagrybius ir užpilame ant jų likusį padažą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...