
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (kumpis) |
3 vienetai | apelsinų |
4 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | majonezas |
100 mililitrų | jogurtas |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su jogurtu, majonezu, garstyčiomis. Gautą padažą pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais bei druska. Išspaudžiame vieno apelsino sultis ir įmaišome į padažą. Jautieną supjaustome 5 storomis riekelėmis ir pamušame iš abiejų pusių. Likusius du apelsinus padaliname į keturias dalis ir išspaudžiame ant pamuštos mėsos, paliekame 10 min. pastovėti. Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į skardą. Taip pat sudedame pievagrybius ir užpilame ant jų likusį padažą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsniai su sūriu
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Jautienos vyniotiniai
-
Aštroki šašlykai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kalakutienos maltiniai
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos kotletai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Paprastieji šašlykai
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Veršienos maltiniai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Avienos šašlykas
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, kumpis,
500 gramų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
100 mililitrų -
Jogurtas,
100 mililitrų - Imbieras
- Pipirai, juodieji
- Prieskoniai, jautienai
- Garstyčios, padažas
-
Pievagrybiai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su jogurtu, majonezu, garstyčiomis. Gautą padažą pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais bei druska. Išspaudžiame vieno apelsino sultis ir įmaišome į padažą. Jautieną supjaustome 5 storomis riekelėmis ir pamušame iš abiejų pusių. Likusius du apelsinus padaliname į keturias dalis ir išspaudžiame ant pamuštos mėsos, paliekame 10 min. pastovėti. Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į skardą. Taip pat sudedame pievagrybius ir užpilame ant jų likusį padažą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...