Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.

Marinuoti agurkėliai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | kvapieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 litras | vanduo |
150 mililitrų | acto (9 proc.) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 gramai | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | krienai (šaknis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Svarainiai cukruje
-
Šaldyti miško grybai žiemai
-
Šaltalankio uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Marinuoti grybai
-
Rabarbarų uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Konservuota adžika
-
Rauginti agurkai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Marinuoti kiaušiniai
Marinuoti agurkėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvapieji pipirai,
8 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Actas, 9 proc.,
150 mililitrų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Garstyčios, sėklos,
3 gramai - Krienai, šaknis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...