1 litras | vanduo |
50 gramų | želatina |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
5 | pipirai |
1 vienetas | lauro lapų |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Baklažanų ikrai žiemai
- Šaldyti miško grybai žiemai
- Obuolienė
- šparaginės pupelės - marinate
- Marinuoti grybai
- Marinuota paprika su medumi
- Rauginti kopūstai
- Aviečių marmeladas
- Gudobelių uogienė
- Vasara stiklainyje
- Juodųjų serbentų džemas
- Aviečių uogienė- džemas
- Obuolių sultys
- Bruknės savo sultyse
- Agrastų uogienė
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Žemuogės cukruje
Pomidorai su želatina
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vanduo,
1 litras -
Želatina,
50 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
5 -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.
Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.
Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.
Komentarai (3)
-
Ina
2018-07-30 17:31
Kažkas su šitu receptu-negerai.
-
Roma
2016-12-16 22:08
Ir aš nelabai supratau, kas parašyta. Pomidorai ir svogūnai jau sudėti į stiklainius, o kokią mišrainę dar reikia sukrėsti į stiklainius? Man atrodo, čia iš dviejų receptų "sureguliuotas" vienas...
-
Rosika
2014-09-10 10:59
Kaip tai suprasti?"Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai."