Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras vanduo
5 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas druska
šiek tiek agurkų (kornišonai)
šiek tiek vynuogės (lapai)
šiek tiek česnakas
šiek tiek prieskoniai (marinavimui)
100 mililitrų acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Tomas 2008-12-17 09:39

    Maximoj tikrai yra


  • Otas 2008-12-16 21:16

    O is kur galima butu isigyti karnisonu,marinavimui?Aciu


  • Administratorius 2008-08-04 12:34

    Ištaisyta, ačiū, Renata.


  • Renata 2008-08-04 09:12

    Matau netikslumu- druskos 1 valg.s. ir 100ml acto marinatui reikia.


Daugiau receptų