Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.  Ištroškintus kopūstus sudedame į  iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
                            
    Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
            Porcijų skaičius: 
        10
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 30 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 10
                    
        | 8 vienetai | kopūstai | 
| 1 vienetas | morkos | 
| 400 gramų | aliejaus | 
| 250 mililitrų | acto (9 proc.) | 
| 500 gramų | pomidorų padažas | 
| 200 gramų | cukrus | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 30 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Šampaninis alaus kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Melionų punšas
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės spurgos su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Punšas „Egzotika“
             - 
                
                                        
                                    
                Putojantis kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Putojančio vyno ir burbono kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Putojančio vyno kokteilis Nr.1
             - 
                
                                        
                                    
                Putojančio vyno kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Ananasinis putojantis vynas
             - 
                
                                        
                                    
                Putojančio vyno ir alaus kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Kokteilis "Svaiginantis rojus"
             - 
                
                                        
                                    
                Klasikinis putojančio vyno kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Mandarininis kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Avietinis putojantis vynas
             - 
                
                                        
                                    
                Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Alaus ir putojančio vyno kokteilis
             - 
                
                                        
                                    
                Putojančio vyno kokteilis vakarėliui
             - 
                
                                        
                                    
                Putojantis vynas su levandomis
             - 
                
                                        
                                    
                Putojančio vyno kokteilis "Blood Orange"
             - 
                
                                        
                                    
                Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
             
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 10
 
- 
                                                            
                                                            Kopūstai, 
8 vienetai  - 
                                                            
                                                            Morkos, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
400 gramų  - 
                                                            
                                                            Actas, 9 proc., 
250 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Pomidorų padažas, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Druska, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.  Ištroškintus kopūstus sudedame į  iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        