
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti pomidorai
-
Žemuogių uogienė
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti grybai
-
Braškių uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuoti burokėliai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuotos vyšnios
-
Gudobelių uogienė
-
Obuolienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolių sultys
-
Braškinė uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...