
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti kopūstai
-
Braškių kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuotos vyšnios
-
Slyvų kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Rabarbarų uogienė
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Ievos uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Svarainiai cukruje
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Braškinė uogienė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...