
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastinis kompotas
-
Vyšnių kompotas
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Kriaušių kompotas
-
Rabarbarų tyrė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Paprikia su medum
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuota adžika
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Braškių uogienė
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...