Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1.2 kilogramo | cukrus |
| 600 mililitrų | vanduo |
| 1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio uogienė
-
Grybų sultys
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Agrastų marmeladas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Rabarbarai žiemai
-
Baklažanų salotos
-
Mėlynių kompotas
-
Kriaušienė
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Itališkos daržovių salotos
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Grybai svieste
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Rauginti agurkai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Marinuotos vyšnios
-
Gudobelių uogienė
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
