Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.

Marinuoti agrastai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | agrastų |
3 vienetai | kvapieji pipirai |
0.5 gramo | cinamonas |
3 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Baklažanų salotos
-
Rūgštynės žiemai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Grybai svieste
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuoti agurkai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Konservuotos rūgštynės
-
Sūdytos rūgštynės
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
Marinuoti agrastai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agrastai,
300 gramų -
Kvapieji pipirai,
3 vienetai -
Cinamonas,
0.5 gramo -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...