Marinuoti agrastai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų agrastų
3 vienetai kvapieji pipirai
0.5 gramo cinamonas
3 vienetai gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti agrastai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų