
Konservuotos paprikos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio | acto (70 proc. esencija, marinatui) |
3 kilogramai | paprika |
3 vienetai | česnakas (galvos) |
3 saujos | žalumynų (krapai ir petražolės) |
2 litrai | vanduo (marinatui) |
1 stiklinė | aliejaus (augalinis, marinatui) |
1 stiklinė | cukrus (marinatui) |
3 valgomieji šaukštai | druska (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Paprikas išvalyti nuo sėklų ir supjaustyti vidutinio dydžio juostelėmis. Česnaką, krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti. Į verdantį marinatą dėti česnaką ir virti 5 minutes. Po 5 minučių dėti paprikas ir žalumynus ir viską virti 15-20 minučių. Sudėti į stiklainius ir užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Konservuoti baravykai
-
Šaltalankio sultys
-
Paprikia su medum
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Obuolių sultys
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Cukinijos žiemai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Grybų sultys
-
Kiauliena drebučiuose
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Rabarbarų tyrė
-
Kriaušių kompotas
Konservuotos paprikos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas, 70 proc. esencija, marinatui,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Paprika,
3 kilogramai -
Česnakas, galvos,
3 vienetai -
Žalumynai, krapai ir petražolės,
3 saujos -
Vanduo, marinatui,
2 litrai -
Aliejus, augalinis, marinatui,
1 stiklinė -
Cukrus, marinatui,
1 stiklinė -
Druska, marinatui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas išvalyti nuo sėklų ir supjaustyti vidutinio dydžio juostelėmis. Česnaką, krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti. Į verdantį marinatą dėti česnaką ir virti 5 minutes. Po 5 minučių dėti paprikas ir žalumynus ir viską virti 15-20 minučių. Sudėti į stiklainius ir užsukti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Regina
2012-10-22 23:19
Skanu,bet as zinau dar geresni recepta. :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...