Konservuoti pomidorai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | pomidorai (trijų litrų stiklainiui (kiek telpa)) |
| 1 sauja | krapai |
| 2 vienetai | gvazdikėliai |
| 3 vienetai | pipirai (kvapnieji, žirniukais) |
| 0.4 vieneto | paprika |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 1.5 stiklinės | cukrus |
| 1 stiklinė | acto |
| šiek tiek | vanduo |
| 2 vienetai | pankolis (švieži, šakelės) |
| 1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Pomidorus nuplauti po tekančiu vandeniu ir dantų krapštuku įdurti per vidurį pomidoro. Į švarų (3 l) stiklainį sudėti pankolius, gvazdikėlius, lauro lapą, ketvirtį paprikos. Į stiklainį pilti verdančio vandens, kol vanduo pradės gausiai bėgti pro viršų. Tada sudėti česnaką, supilti actą, sudėti druską, cukrų ir iki viršaus pripildyti verdančiu vandeniu. Užsukti dangtelį, apversti stiklainį, užkloti anklode ir taip laikyti, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Braškinė uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuotos vyšnios
-
Grybai svieste
-
Braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Šaltalankio uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
Konservuoti pomidorai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai, trijų litrų stiklainiui (kiek telpa),
1 kilogramas -
Krapai,
1 sauja -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Pipirai, kvapnieji, žirniukais,
3 vienetai -
Paprika,
2/5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė - Vanduo
-
Pankolis, švieži, šakelės,
2 vienetai -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplauti po tekančiu vandeniu ir dantų krapštuku įdurti per vidurį pomidoro. Į švarų (3 l) stiklainį sudėti pankolius, gvazdikėlius, lauro lapą, ketvirtį paprikos. Į stiklainį pilti verdančio vandens, kol vanduo pradės gausiai bėgti pro viršų. Tada sudėti česnaką, supilti actą, sudėti druską, cukrų ir iki viršaus pripildyti verdančiu vandeniu. Užsukti dangtelį, apversti stiklainį, užkloti anklode ir taip laikyti, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (3)
-
mimoza
2015-09-02 16:13
kazkoks kratinys,o ne receptas
-
jurgita
2015-08-01 15:55
tai ar acto neper daug.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
