
Konservuoti pomidorai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | pomidorai (trijų litrų stiklainiui (kiek telpa)) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
3 vienetai | pipirai (kvapnieji, žirniukais) |
0.4 vieneto | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | acto |
šiek tiek | vanduo |
2 vienetai | pankolis (švieži, šakelės) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Pomidorus nuplauti po tekančiu vandeniu ir dantų krapštuku įdurti per vidurį pomidoro. Į švarų (3 l) stiklainį sudėti pankolius, gvazdikėlius, lauro lapą, ketvirtį paprikos. Į stiklainį pilti verdančio vandens, kol vanduo pradės gausiai bėgti pro viršų. Tada sudėti česnaką, supilti actą, sudėti druską, cukrų ir iki viršaus pripildyti verdančiu vandeniu. Užsukti dangtelį, apversti stiklainį, užkloti anklode ir taip laikyti, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuoti burokėliai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Mišrainė su ryžiais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Žemuogių uogienė
-
Obuolių sultys
-
Slyvų kompotas
-
Grybai svieste
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Rabarbarų tyrė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Obuolių sultys
-
Rauginti agurkai
-
Pipirmėtės sultys
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Konservuoti pomidorai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai, trijų litrų stiklainiui (kiek telpa),
1 kilogramas -
Krapai,
1 sauja -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Pipirai, kvapnieji, žirniukais,
3 vienetai -
Paprika,
2/5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė - Vanduo
-
Pankolis, švieži, šakelės,
2 vienetai -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplauti po tekančiu vandeniu ir dantų krapštuku įdurti per vidurį pomidoro. Į švarų (3 l) stiklainį sudėti pankolius, gvazdikėlius, lauro lapą, ketvirtį paprikos. Į stiklainį pilti verdančio vandens, kol vanduo pradės gausiai bėgti pro viršų. Tada sudėti česnaką, supilti actą, sudėti druską, cukrų ir iki viršaus pripildyti verdančiu vandeniu. Užsukti dangtelį, apversti stiklainį, užkloti anklode ir taip laikyti, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (3)
-
mimoza
2015-09-02 16:13
kazkoks kratinys,o ne receptas
-
jurgita
2015-08-01 15:55
tai ar acto neper daug.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...