Vyšnias, cukrų, mėtas, citrinos žievelę užpilame vandeniu ir kaitiname ant vidutinės ugnies apie 15 min.
Kai gėrimas avtvės, galima ragauti. :)

Vyšnių kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | vanduo |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
5 vienetai | mėta (lapeliai) |
200 gramų | vyšnios |
0.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų tyrė
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Lietuviška obuolienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Šaltalankio uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuoti pomidorai
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
Vyšnių kompotas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Mėta, lapeliai,
5 vienetai -
Vyšnios,
200 gramų -
Cukrus,
0.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias, cukrų, mėtas, citrinos žievelę užpilame vandeniu ir kaitiname ant vidutinės ugnies apie 15 min.
Kai gėrimas avtvės, galima ragauti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...