Slyvos bruknėse
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek slyvos
šiek tiek cukrus
šiek tiek bruknės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.

Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.

Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.

Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.

Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Slyvos bruknėse

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.

Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.

Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.

Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.

Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų