Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.
Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.
Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.
Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.
Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.

Slyvos bruknėse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | bruknės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Rabarbarų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Marinuoti pomidorai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Žemuogės cukruje
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Aviečių džemas
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Figų džemas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Cukinijų užkandis
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Slyvos bruknėse
Slyvos bruknėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos
- Cukrus
- Bruknės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.
Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.
Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.
Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.
Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...