Armėniškai keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | upėtakis |
| 60 gramų | sviestas |
| 4 vienetai | kiaušiniai (keptas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (keptas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Lašiša su vaisiais
-
Žuvis su cukinija
-
Kepta skumbrė
-
Lašišos vėrinukai
-
Silkė su manų koše
-
Farširuota lydeka
-
Keptas karpis tešloje
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Virta žuvis tešloje
-
Skani zuvytė
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies pyragas
-
Troškinta lydeka
-
Lašišos troškinys
Armėniškai keptas upėtakis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
600 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Kiaušiniai, keptas,
4 vienetai -
Kiaušiniai, keptas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vilma
2010-03-25 20:00
nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
