
Armėniškai keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | upėtakis |
60 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (keptas) |
1 vienetas | kiaušiniai (keptas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta plekšnė padaže
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Įdaryta lazanija
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Keptos kuojos
-
Karpis, troškintas piene
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Skumbrė su citrina
-
Žuvies paplotėliai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta lašiša
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Kepta stinta su krapais
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Ant iešmo keptas ungurys
Armėniškai keptas upėtakis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
600 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Kiaušiniai, keptas,
4 vienetai -
Kiaušiniai, keptas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vilma
2010-03-25 20:00
nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...