
Žuvis krakmolo apvalkale
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | menkės (šviežia) |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
2 žiupsneliai | lauro lapų (malti) |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 saujelė | petražolės (šaldytos) |
5 valgomieji šaukštai | krakmolas |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Žuvies pyragas
-
Keptos midijos su sūriu
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Plekšnė su padažu
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašišos troškinys
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Lašiša su krapų padažu
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Žuvies kukuliai
-
Rūkytas Karpis
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Saldžiarūgštė silkė
Žuvis krakmolo apvalkale
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Menkės, šviežia,
500 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai, malti,
2 žiupsneliai -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Petražolės, šaldytos,
1 saujelė -
Krakmolas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...