Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 6 vienetai | žuvis (mėgiama (pvz. ešerys)) |
| šiek tiek | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| 5 valgomieji šaukštai | miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | paprika |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
2.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies maltiniai
-
Menkės kotletukai
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lydekos kepsneliai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašišos vėrinukai
-
Kepta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Žuvies kukuliai
-
Keptas upėtakis
-
Šamažuvės filė
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, mėgiama (pvz. ešerys),
6 vienetai - Svogūnų laiškai
- Aliejus
- Druska
-
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
