
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | žuvis (mėgiama (pvz. ešerys)) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
2.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis su salotomis
-
Žuvis su persikais
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Keptos seliavos
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Keptas karšis
-
Menkė garuose
-
Lašišos užkandėlė
-
Keptas karpis tešloje
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Omarai
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, mėgiama (pvz. ešerys),
6 vienetai - Svogūnų laiškai
- Aliejus
- Druska
-
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...