Nuvalykite ir supjaustykite pievagrybius. Susmulkinkite svogūnus ir kiaušinį. Skumbres išvalykite ir pamirkykite vandenyje 1 val. Sumaišykite pievagrybius, svogūną, kiaušinį, petražoles, pasūdykite, papipirinkite. Įdarykite žuvis gauta mase. 
Aliejų sumaišykite su krienais ir šį padažą supilkite ant dviejų folijos lapų. Ant lapų sudėkite po skumbrę ir sandariai susukite foliją, kad neliktų atvirų vietų. Kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 25 min.
                            
    Folijoje kepta skumbrė
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | šiek tiek | druska | 
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintos) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | krienai (trinti) | 
| 2 vienetai | skumbrė | 
| 5 vienetai | pievagrybiai | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | 
| 2 vienetai | svogūnai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Kepta aštri menkė
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas karšis
             - 
                
                                        
                                    
                Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
             - 
                
                                        
                                    
                Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos midijos su sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies kukuliukai
             - 
                
                                        
                                    
                Folijoje kepta žuvis
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Lašiša su vasaros gėrybėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiškosios krevetės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Spalvota žuvies užkepėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Lašiša sluoksniuotoje tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta lašiša tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Lašiša su pievagrybiais
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvis tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvis ant grilio
             - 
                
                                        
                                    
                Marinuotas ir keptas upėtakis
             
Folijoje kepta skumbrė
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- Druska
 - 
                                                            
                                                            Petražolės, smulkintos, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Krienai, trinti, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Skumbrė, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Pievagrybiai, 
5 vienetai  - Juodieji pipirai
 - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, virtas, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 vienetai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Nuvalykite ir supjaustykite pievagrybius. Susmulkinkite svogūnus ir kiaušinį. Skumbres išvalykite ir pamirkykite vandenyje 1 val. Sumaišykite pievagrybius, svogūną, kiaušinį, petražoles, pasūdykite, papipirinkite. Įdarykite žuvis gauta mase. 
Aliejų sumaišykite su krienais ir šį padažą supilkite ant dviejų folijos lapų. Ant lapų sudėkite po skumbrę ir sandariai susukite foliją, kad neliktų atvirų vietų. Kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 25 min.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
- 
        Edmondas
        2013-07-13 16:36
    
        įdomu, reikia pabandyti.
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        