Lietuviškas kiaulienos troškinys
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiauliena |
| 400 gramų | daržovės (šaldytos) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | paprika |
| 100 gramų | ryžiai |
| 5 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
šaldytas daržoves bei kubeliais supjaustytas bulves supilti į verdantį vandenį (maždaug 2l). Supilti 100g ryžių. Pakepinti kubeliais supjaustytą kiaulieną ir ją supilti į puodą kuriame verda daržovės. Po to pakepinti smulkiai supjaustytas paprikas ir svogūnus, bei viską taip pat supilti į puodą. Užpilti sultiniu. Viską troškinti vidutinėje kaitroje apie 10min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Karpis, troškintas piene
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Aluje troškinta jautiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kiaulienos guliašas
-
Virtas karšis
-
Šutinta šerniena
-
Stirnienos troškinys
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Grybai, troškinti su kmynais
Lietuviškas kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Daržovės, šaldytos,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Ryžiai,
100 gramų -
Bulvės,
5 vienetai - Prieskoniai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
šaldytas daržoves bei kubeliais supjaustytas bulves supilti į verdantį vandenį (maždaug 2l). Supilti 100g ryžių. Pakepinti kubeliais supjaustytą kiaulieną ir ją supilti į puodą kuriame verda daržovės. Po to pakepinti smulkiai supjaustytas paprikas ir svogūnus, bei viską taip pat supilti į puodą. Užpilti sultiniu. Viską troškinti vidutinėje kaitroje apie 10min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
