Lečo daržovienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lečo |
1 stiklinė | pupelės |
3 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
1 saujelė | pipirnė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
3.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
4.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
5.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Grybų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Brokolių sriuba su pupomis
- Avienos sriuba su ropėmis
- Barščiai su džiovintais grybais
- Pupelių sriuba su sūriu
- Vištienos sultinys
- Daržovių sriuba
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Sriuba su makaronais
- Agurkinė sriuba
- Pieniška sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Lapienė
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lečo daržovienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lečo,
500 gramų -
Pupelės,
1 stiklinė -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pipirnė,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...