
Lečo daržovienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lečo |
1 stiklinė | pupelės |
3 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
1 saujelė | pipirnė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
3.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
4.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
5.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitoji sriubukė
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Sriuba "Fazenda"
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Agurkinė
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Sriuba „Minestrone“
-
Vištienos sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Soti ir greita sriuba
-
Moliūgų sriuba
Lečo daržovienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lečo,
500 gramų -
Pupelės,
1 stiklinė -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pipirnė,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...