
Lečo daržovienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lečo |
1 stiklinė | pupelės |
3 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
1 saujelė | pipirnė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
3.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
4.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
5.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba
-
Burnočių sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Agurklės sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Kamų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Balinta sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Dilgėlių sriubytė
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
Lečo daržovienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lečo,
500 gramų -
Pupelės,
1 stiklinė -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pipirnė,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...