
Lečo daržovienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lečo |
1 stiklinė | pupelės |
3 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
1 saujelė | pipirnė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
3.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
4.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
5.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Svogūnų sriuba
Lečo daržovienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lečo,
500 gramų -
Pupelės,
1 stiklinė -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pipirnė,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai