Balinti baršteliai su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
500 gramų burokėliai (jaunų, su lapais)
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas grietinė
2 vienetai baravykai (ar kiti, džiovinti)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek krapai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek citrinos rūgštis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Balinti baršteliai su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų