Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | krapai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Dilgėlių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Barščiai
-
Indiška sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Svogūnų sriuba
-
Žirnių sriuba
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
