Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dilgėlių sriuba
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
- Jogurto sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Amerikietiška špinatų sriuba
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Grybų sriuba su sūriu
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Burnočių sriuba
- Žirnių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Avižienė su grybais
- Petražolių sriuba
- Lapienė su mėsa
- Gardi dešros sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Burokėlių sriuba
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...