Mėsos ir kaulų sultinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės vanduo
600 gramų mėsa (su kaulais)
1 vienetas morkos
1 vienetas salierai
šiek tiek petražolės
šiek tiek krapai
1 vienetas svogūnai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos ir kaulų sultinys

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.

Reklama:

Komentarai (1)


  • deividas 2010-09-07 13:53

    pats skaniausias ir pats geriausias is geriausiuju ;-) ;-) :-D :-D %-) :juokauju:


Daugiau receptų