Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Lašiša su padažu
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | lašiša |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | baltas vynas (sausas) |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% (22-33 proc. riebumo) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | ikrai (raudonieji) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištiena su jogurtu
-
Įdaryti pomidorai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Įdarytos bandelės
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Kukurūzų maltiniai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Troškinys čenachinėse
-
Jūreiviški makaronai
-
Studentiškos bulvės
-
Čeburekai su grybais
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Sibiro koldūnai
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
Lašiša su padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Lašiša,
500 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Baltas vynas, sausas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 22-33 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Ikrai, raudonieji,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
-
indre
2012-10-10 14:22
o tai kaip padaza pagaminti??? :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
