Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!

Lašiša su padažu
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | baltas vynas (sausas) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (22-33 proc. riebumo) |
3 arbatiniai šaukšteliai | ikrai (raudonieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Cukinijų laiveliai
-
Troškintos kurapkos
-
Kiauliena grill
-
Bulvių paplotėliai
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Gardžioji vištiena
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Jautienos kepsnys
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
Lašiša su padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša,
500 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Baltas vynas, sausas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 22-33 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Ikrai, raudonieji,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
-
indre
2012-10-10 14:22
o tai kaip padaza pagaminti??? :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...