Vištienos blauzdeles nuplaukite šaltu vandeniu.
Įtrinkite vištieną prieskoniais.
Sudėkite vištienos blauzdeles į kepimo skardą.
Viską užpilkite kefyru arba natūraliu jogurtu.
Kepkite 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje 50 minučių, kol gražiai apskrus.

Kepta vištiena su jogurtu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | vištų blauzdelės |
0.5 litro | jogurtas (natūralus arba kefyras) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta mišrainė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Kiaulienos guliašas
-
Turkiškas kebabas
-
Vištiena ant druskos
-
Lašišų šašlykai
-
Lazanija su lašiša
-
Daržovių troškinys
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Sojų plovas
-
Kepta marinuota žuvis
-
Varškės kukulaičiai
-
Tikro dzūko pietūs
Kepta vištiena su jogurtu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Prieskoniai, vištienai
- Druska
-
Vištų blauzdelės,
1 kilogramas -
Jogurtas, natūralus arba kefyras,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles nuplaukite šaltu vandeniu.
Įtrinkite vištieną prieskoniais.
Sudėkite vištienos blauzdeles į kepimo skardą.
Viską užpilkite kefyru arba natūraliu jogurtu.
Kepkite 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje 50 minučių, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...