Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.

Su svarainiais troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
"Ponios cepelinai"
-
Mėsos duona
-
Kepta kiauliena
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Italijos kukuliai
-
Sibiro koldūnai
-
Kiaulienos suktinukai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Tradiciniai šašlykai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Sibiro koldūnai
-
Veršienos kotletukai
-
Guliašas su šafranu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Kepta kiškiena marinate
Su svarainiais troškinta veršiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...