Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Su svarainiais troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ekspress šašlykai
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Jautienos maltinukai
- Holishki (balandėliai)
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Daniškas plovas
- Margaritos įdarytos paprikos
- Šašlykai iškylai
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Veršienos pjausniai
- Sibiro koldūnai
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Bačkonių suktinukas
- Pikantiškoji kiauliena
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Troškinta jautiena su paprika
- Armėniški arba mini mantai
- Rusiškas Befstrogenas
- Kiaulienos kotletai
Su svarainiais troškinta veršiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...