Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Su svarainiais troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | veršiena |
| 0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | svarainiai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliai
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Įdaryti makaronai
-
Itališka veršienos filė
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Čipolino galvelės
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Keptos kepenėlės
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Įdaryta veršiena
-
Purienos
-
Tortilijos
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos kotletai
Su svarainiais troškinta veršiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
