Skaniausiai paruoštos bulvės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 12 vienetų | bulvių | |
| šiek tiek | prieskoniai (pagal skonį) | |
| 1 galva | česnakas | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
2.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
3.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
4.
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
5.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešros tarta
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Švediški bulviniai blynai
-
Grilyje keptos bulvės
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Bulvių apkepas
-
Bulvinės bandelės
-
Velykinis paršiukas
-
Sūrio kroketai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
Skaniausiai paruoštos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
12 vienetų - Prieskoniai, pagal skonį
-
Česnakas,
1 galva - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
