
Skaniausiai paruoštos bulvės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | bulvių | |
šiek tiek | prieskoniai (pagal skonį) | |
1 galva | česnakas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
2.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
3.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
4.
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
5.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudens blynai
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulviniai bokšteliai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvių kepsnys
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Skanu ir greita
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
„Milžinų bulvės“
-
Velykinis paršiukas
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių plokštainis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Orkaitėje keptos bulvės
Skaniausiai paruoštos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
12 vienetų - Prieskoniai, pagal skonį
-
Česnakas,
1 galva - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...