
4 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | baltieji pipirai |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
70 gramų | svogūnai (laiškai) |
4 vienetai | pomidorai |
150 gramų | spageti |
2 vienetai | tunas (skardinėse savose sultyse) |
0.5 vieneto | baklažanai (nedidelis) |
šiek tiek | druska |
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Makaronų apkepas
-
Įdaryti makaronai
-
Lazanija su veršiena
-
Makaronai su sojos faršu
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Kepti ryžiai
-
Spagečiai pomidoro
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Plovas
-
Jūreiviški makaronai
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sotūs pietūs
-
Vištiena su ryžiais
Makaronai su tunu ir baklažanais

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų - Baltieji pipirai
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
70 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Spageti,
150 gramų -
Tunas, skardinėse savose sultyse,
2 vienetai -
Baklažanai, nedidelis,
0.5 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame. Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
ivona
2010-05-27 11:26
:super: