
Aštrus guliašas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiauliena (išpjova) |
1 vienetas | poras |
2 vienetai | pipirai (aštrūs) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
2.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Itališka veršienos filė
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Cukinijų laiveliai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kukuliukai švediškai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Jautienos čenakai
-
Mėsos apkepėlė
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Veršienos muštiniai
-
Plovas
-
Rostbifas
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Škotiški kiaušiniai
-
Bifšteksas ant grotelių
Aštrus guliašas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, išpjova,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Pipirai, aštrūs,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalis
2016-01-14 08:30
Labai jau paprasta det nieko!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...