Aštrus guliašas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiauliena (išpjova)
1 vienetas poras
2 vienetai pipirai (aštrūs)
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
2.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštrus guliašas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.

  2. Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.

  3. Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


  • vitalis 2016-01-14 08:30

    Labai jau paprasta det nieko!!!


Daugiau receptų