Aštrus guliašas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | kiauliena (išpjova) |
| 1 vienetas | poras |
| 2 vienetai | pipirai (aštrūs) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
2.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Avienos šonkauliukai
-
Jautienos kepsnys
-
Kapota keri mėsa
-
Guliašas su šafranu
-
Mėsa folijoje
-
Bačkonių suktinukas
-
Jautienos kepsnys
-
Kepsniai su sūriu
-
Šašlykas majoneze
Aštrus guliašas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, išpjova,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Pipirai, aštrūs,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalis
2016-01-14 08:30
Labai jau paprasta det nieko!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
