Salierų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
100 gramų | grietinė |
80 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Stambiai sutarkuoti salierai verdami sultinyje. Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį. Jį kiek pavirus, supilama su kiaušinio tryniu sumaišyta grietinė, sudedamas tarkuotas sūris. Sriuba pagardinama citrinos sultimis, cukrumi, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Sriuba su makaronais
- Soti ir greita sriuba
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Avienos sriuba su ropėmis
- Trinta špinatų sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Lapienė su mėsa
- Šaldytų grybų sriuba
- Sriuba "Fazenda"
- Ryžių sriuba vakarui
- Angliška sriuba iš veršio galvos
- Pupų sriuba
- Šamų sriuba
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Austrių sriuba
- Varnalėšos sriuba
Salierų sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Salierai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Grietinė,
100 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai sutarkuoti salierai verdami sultinyje. Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį. Jį kiek pavirus, supilama su kiaušinio tryniu sumaišyta grietinė, sudedamas tarkuotas sūris. Sriuba pagardinama citrinos sultimis, cukrumi, druska.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...