Salierų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
2 vienetai salierai
1 vienetas svogūnai
3 valgomieji šaukštai sviestas
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
100 gramų grietinė
80 gramų sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Stambiai sutarkuoti salierai verdami sultinyje. Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį. Jį kiek pavirus, supilama su kiaušinio tryniu sumaišyta grietinė, sudedamas tarkuotas sūris. Sriuba pagardinama citrinos sultimis, cukrumi, druska.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salierų sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Stambiai sutarkuoti salierai verdami sultinyje. Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį. Jį kiek pavirus, supilama su kiaušinio tryniu sumaišyta grietinė, sudedamas tarkuotas sūris. Sriuba pagardinama citrinos sultimis, cukrumi, druska.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų