750 mililitrų | vanduo |
320 gramų | rūgštynės (be kotelių) |
250 mililitrų | vištienos sultinio (arba tiek pat vandens + 0,5 kubelio sultinio) |
4 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | bulvių |
50 gramų | karštai rūkyta šoninė |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Austrių sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kiaulpienių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Grybų sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Pieniška sriuba su cukinija
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Pikantiška daržovių sriuba
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Pomidorinė sriuba
- Vitaminų sriuba
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Rūgštynės, be kotelių,
320 gramų -
Vištienos sultinys, arba tiek pat vandens + 0,5 kubelio sultinio,
250 mililitrų -
Kiaušiniai, virtų,
4 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Karštai rūkyta šoninė,
50 gramų -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Po to supilame sultinį, pipirų žirnelius ir supjaustytą gabalėliais šoninę. Verdame 10 minučių.
Tada sudedame rūgštynes į sriubą, verdame ~10 minučių, kol bulvės suminkštėja, pagardiname druska pagal skonį.
Kiaušinius nulupame ir supjaustome didesniais kubeliais. Sudedame į sriubą, išmaišome ir patiekiame, skanaus! Jei norite, dėkite į sriubą didesnius kiaušinių gabalėlius prieš pat patiekiant.