Susmulkinkite kopūstą ir sumaišykite su žirneliais.
Kiaušinius išplakite su pasukomis, manais, kepimo milteliais ir prieskoniais.
Daržoves išmaišykite su kiaušinių ir pasukų mase.
Sudėkite į kepimo formą (21 cm skersmens). Viršų apibarstykite sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180° C orkaitėje.

Kopūstų ir žirnelių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
150 mililitrų | pasukos |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 kilogramas | kopūstai |
200 gramų | žirniai (konservuoti arba šaldyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas bulvių apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Sūrio rutuliukai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Gelteklių apkepas su grybais
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Brokolių apkepas
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Vištienos apkepėlė
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Briuselio kopūstėlių apkepas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Cukinijų apkepas
-
Kopūstų apkepas
Kopūstų ir žirnelių apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Pasukos,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kopūstai,
1 kilogramas -
Žirniai, konservuoti arba šaldyti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite kopūstą ir sumaišykite su žirneliais.
Kiaušinius išplakite su pasukomis, manais, kepimo milteliais ir prieskoniais.
Daržoves išmaišykite su kiaušinių ir pasukų mase.
Sudėkite į kepimo formą (21 cm skersmens). Viršų apibarstykite sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...