Kopūstų ir žirnelių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
150 mililitrų pasukos
4 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai manų kruopos
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
50 gramų sūris (fermentinis)
1 arbatinis šaukštelis druska
1 kilogramas kopūstai
200 gramų žirniai (konservuoti arba šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinkite kopūstą ir sumaišykite su žirneliais.
Kiaušinius išplakite su pasukomis, manais, kepimo milteliais ir prieskoniais.
Daržoves išmaišykite su kiaušinių ir pasukų mase.
Sudėkite į kepimo formą (21 cm skersmens). Viršų apibarstykite sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180° C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų ir žirnelių apkepas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinkite kopūstą ir sumaišykite su žirneliais.
Kiaušinius išplakite su pasukomis, manais, kepimo milteliais ir prieskoniais.
Daržoves išmaišykite su kiaušinių ir pasukų mase.
Sudėkite į kepimo formą (21 cm skersmens). Viršų apibarstykite sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180° C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų