Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.
Skanaus.

Briuselio kopūstėlių apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | sūris (fermentinis) |
200 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
700 gramų | briuselio kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Burokėlių apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Kopūstų pyragas
-
Kukurūzų apkepas
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Mėsos apkepas
-
Sočiausioji pica
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Apkepas „La Graikija“
-
Makaronai su daržovėmis
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Varškės ir morkų apkepas
Briuselio kopūstėlių apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Grietinė,
200 gramų - Druska
- Pipirai
-
Briuselio kopūstai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
airida
2014-01-18 09:01
Ka. Taip skanei padarė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...