Briuselio kopūstėlių apkepas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų sūris (fermentinis)
200 gramų grietinė
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
700 gramų briuselio kopūstai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Briuselio kopūstėlių apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


  • airida 2014-01-18 09:01

    Ka. Taip skanei padarė


Daugiau receptų