Apkepas "Vyras virtuvėje"
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių (virtos su lupenomis)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas paprika (raudona)
4 vienetai kiaušiniai
30 gramų sūris
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sudėti kepti į įkaitintą aliejų. Kiek apkepus svogūnams, kartu sudėti kepti kubeliais pjaustytą papriką ir kepti dar 5 minutes. Pabaigoje, barstyti druskos ir pipirų.
2.
Išvirtas bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Kumpį taip pat supjaustyti kubeliais.
4.
Į kepimo formą, pateptą aliejumi sudėti bulves, tada sukrėsti keptuvės turinį su svogūnais ir paprika.
5.
Kiaušinius išplakti ir įmaišyti kumpio kubelius. Plakinį supilti ant daržovių. Barstyti tarkuotą sūrį.
6.
Apkepą pašauti į 180 - 200 °C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apkepas "Vyras virtuvėje"

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūnus supjaustyti žiedais ir sudėti kepti į įkaitintą aliejų. Kiek apkepus svogūnams, kartu sudėti kepti kubeliais pjaustytą papriką ir kepti dar 5 minutes. Pabaigoje, barstyti druskos ir pipirų.

  2. Išvirtas bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais.

  3. Kumpį taip pat supjaustyti kubeliais.

  4. Į kepimo formą, pateptą aliejumi sudėti bulves, tada sukrėsti keptuvės turinį su svogūnais ir paprika.

  5. Kiaušinius išplakti ir įmaišyti kumpio kubelius. Plakinį supilti ant daržovių. Barstyti tarkuotą sūrį.

  6. Apkepą pašauti į 180 - 200 °C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Tomas
Reklama:

Komentarai (8)


  • Pamirsai 2015-07-23 22:22

    tarp ingredijentu kumpi irasyti ir kiek jo reikia.


  • Aurelija 2014-09-03 19:25

    Iš kur tas kumpis atsirado?


  • edita 2014-08-27 23:05

    dar ideti cesnakiuko. kiausini plakti su slakeliu pieno, o vietoj kumpio galima ir "slapianke" ir kokie tik mesiski likuciai yra, nuostabus, greitas ir skanus apkepelis


  • Nesvarbu 2014-08-27 21:56

    O kumpisi koks,rūkytas,šviežios mėsos ar keptas? Kokio kiekio reikia,kazkaip pamiršo parašyt.


  • mindutis 2014-08-27 12:40

    Po darba tiesiai i krautuve produktu ir bandysim kas gausis atrodo tai skaniai ;)


  • monika 2014-06-17 19:37

    skanu, bet neskalsu


  • Hendris 2014-06-09 10:58

    Jovita, ne. Tu moteris, nesuprasi šito patiekalo vyriškumo. Viskas čia labai tobulai surašyta.


  • jovita 2014-06-08 17:23

    Visai nieko apkepelis tas, tik patarimas butu I isplaktus kiausinius ideti prieskoniu, nes kai plakinys nuseda ant bulviu gaunasi visai be skonio (ant bulviu tik trupti virdama buvau pabarscius druskos). O siaip tikrai skanu :-)


Daugiau receptų