Plonais žiedais supjaustykite cukiniją, o žiedinius kopūstus išskirstykite smulkesniais žiedynais. Labai smulkiai žiedinių kopūstų išskirstyti nereikia.
Į pasūdytą ir verdantį vandenį sudėkite daržoves. Pavirkite apie 3 minutes. Išgriebkite ir nusausinkite.
Kiaušinius išplakite su jogurtu ir prieskoniais.
Į kepimo indą sudėkite daržoves ir supilkite kiaušinių ir jogurto plakinį.
Kepkite 35-40 minučių 180° C orkaitėje.
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | cukinija |
| 200 gramų | žiediniai kopūstai |
| 300 mililitrų | jogurtas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos daržovės
-
Įdaryta cukinija
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Įdarytos cukinijos
-
Įdaryti porai
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Vištienos užkepėlė
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Midijos su špinatais
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Špinatų apkepas
-
Šparagai su lašiniais
-
Įdaryta cukinija
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
400 gramų -
Žiediniai kopūstai,
200 gramų -
Jogurtas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Plonais žiedais supjaustykite cukiniją, o žiedinius kopūstus išskirstykite smulkesniais žiedynais. Labai smulkiai žiedinių kopūstų išskirstyti nereikia.
Į pasūdytą ir verdantį vandenį sudėkite daržoves. Pavirkite apie 3 minutes. Išgriebkite ir nusausinkite.
Kiaušinius išplakite su jogurtu ir prieskoniais.
Į kepimo indą sudėkite daržoves ir supilkite kiaušinių ir jogurto plakinį.
Kepkite 35-40 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
