
Kepti brokoliai su omletu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | brokoliai |
1 pakelis | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskonių mišinys |
50 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
0.2 arbatinio šaukštelio | muskatas ( maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
2.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
3.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
5.
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su daržovėmis
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Bulvių patiekalas
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Briuselio kopūstėlių apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Daržovių kugelis
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
-
Sūrio rutuliukai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Apkepas su sūriu ir brokoliais
-
Cukinijų apkepas
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Kepti brokoliai su omletu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Brokoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis -
Prieskonių mišinys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Muskatas, maltas,
1/5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...