
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | moliūgai |
500 gramų | grybai |
3 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.
2.
Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.
3.
Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.
Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS
Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų apkepas
-
Omletas su paprika
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Lazanija su moliūgais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Greitasis brokolių apkepas
-
Cukinijų plokštanis
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Burokėlių lapkočių apkepas
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Briuselio kopūstėlių apkepas
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Daržovių ir bulvių apkepas
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Moliūgai,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Obelių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
150 gramų - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.
Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.
Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...