Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų moliūgai
500 gramų grybai
3 valgomieji šaukštai obelių aliejus
4 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
2 vienetai kiaušiniai
150 gramų sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek kmynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.
2.
Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.
3.
Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.




Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS

Populiariausi receptai šią savaitę

Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.

  2. Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.

  3. Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.




    Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų