4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
150 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (Žementalio) |
800 gramų | žiediniai kopūstai |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (žiedai, malti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į dubenį.
Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais.
Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepti, kol žiedinis kopūstas gražiai pagels (apie 20 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų apkepas
- Įdaryta cukinija
- Blynai iš patisonų
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Varškės ir moliūgų apkepas
- "Laukinė" cukinija
- Rudeninis laivelis
- Įdaryti porai
- Įdarytos kaliaropės
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Kukurūzų burbuolės
- Aštrios krevetės grilyje
- Įdaryti rauginti agurkai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Įdarytos paprikos
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Pyragėliai su daržovėmis
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kuskusas su pievagrybiais
- Daržovių kugelis
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
- Sviestas
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Sūris, Žementalio,
200 gramų -
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Muskatas, žiedai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žiedinį kopūstą dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 minučių virti ant silpnos ugnies. Nupilti vandenį, žiedinį kopūstą nuvarvinti.
1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į dubenį.
Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais.
Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepti, kol žiedinis kopūstas gražiai pagels (apie 20 minučių).
Komentarai (6)
-
Ausra
2017-02-13 22:27
Ir sviesto neaisku kiek deti
-
Vita
2015-11-16 18:07
Receptas netikslus. Miltu nutodyta per didelis kiekis!
-
petrina
2014-10-22 21:41
neskanu