Kopūstą dėti į puodą, užpilti vandeniu, 5 minutes apvirti, išimti iš puodo, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti siete.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su malta mėsa, suberti sėlenas, įmušti kiaušinį, įpilti 8 šaukštus vandens ir pagardinti prieskoniais. Kopūsto lapus atskirti nuo koto, kotą smulkiai sukapoti ir sumaišyti su faršu.
Nuluptas bulves supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, iškloti kopūsto lapais, suversti bulves ir pasūdyti.
Ant viršaus suversti faršą ir išlyginti. Apkepo viršų apdėti likusiais kopūsto lapais, šoninės griežinėlias ir sviesto gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Kai apkepas gražiai pagels (maždaug po 45 minučių), kepimo formą uždengti dangčiu ir baigti kepti.

Kopūstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
375 gramai | mėsa (malta) |
4 valgomieji šaukštai | kviečiai (sėlenos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | paprika (malta) |
400 gramų | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 vienetai | kiaulienos šoninė (griežinėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Batono-obuolių apkepas
-
Žuvies pyragas
-
Šventinė kiaušinienė
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Soti Sauliaus pica
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Omletas su paprika
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Bulvių pica
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Lazanija su baziliku
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Sūrio apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
Kopūstų apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
600 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Mėsa, malta,
375 gramai -
Kviečiai, sėlenos,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Paprika, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
400 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos šoninė, griežinėliais,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą dėti į puodą, užpilti vandeniu, 5 minutes apvirti, išimti iš puodo, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti siete.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su malta mėsa, suberti sėlenas, įmušti kiaušinį, įpilti 8 šaukštus vandens ir pagardinti prieskoniais. Kopūsto lapus atskirti nuo koto, kotą smulkiai sukapoti ir sumaišyti su faršu.
Nuluptas bulves supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, iškloti kopūsto lapais, suversti bulves ir pasūdyti.
Ant viršaus suversti faršą ir išlyginti. Apkepo viršų apdėti likusiais kopūsto lapais, šoninės griežinėlias ir sviesto gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Kai apkepas gražiai pagels (maždaug po 45 minučių), kepimo formą uždengti dangčiu ir baigti kepti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...