![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Greitas bulvių apkepas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai | bulvių (virtos, su lupenom) |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
šiek tiek | mairūnas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulvės nulupamos ir stambiai sutarkuojamos, suberiami miltai, majonezas, įberiama mairūno ir pasūdomа. Viskas sumaišoma ir sudedama paruoštą skardą.
2.
Ant viršaus užpilami išplakti kiaušiniai, pienas, suberiamas sūris ir pasūdoma. Kepama 180-190 C laipsnių orkaitėje 30 min. Valgoma su raugintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvių kroketai
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulvių kukuliai
-
Rudens blynai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Raganos kepsniukas
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
Greitas bulvių apkepas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bulvės, virtos, su lupenom,
5 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai - Mairūnas
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupamos ir stambiai sutarkuojamos, suberiami miltai, majonezas, įberiama mairūno ir pasūdomа. Viskas sumaišoma ir sudedama paruoštą skardą.
Ant viršaus užpilami išplakti kiaušiniai, pienas, suberiamas sūris ir pasūdoma. Kepama 180-190 C laipsnių orkaitėje 30 min. Valgoma su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (10)
-
Vika
2017-03-20 22:02
O kiek cia bus 0.5 pieno ???
-
viktorija
2017-03-10 10:32
O kiek gaunasi,kiek pavalgo zmmoniu is tokio kiekio
-
renata
2015-08-20 08:08
Ausra arba tu nemoki skaityti arba atrodai ziopla aiskiai parasyta virtos su lupynom
-
jolanta
2014-09-21 12:18
Darau beveik kas savaite :-) Dazniausiai is bulviu likuciu. Proporcijas truputi keiciu. Dabar tai mano vienas is skaniausiu patiekalu :-)
-
ausra
2014-01-29 12:58
bulves zalios ar virtos?
-
reda k.
2012-04-01 21:42
geras receptas,lengvai gaminamas ir skanu ;-)
-
ieva
2012-01-29 13:30
GERA SVETAINE :-)
-
JOLE
2011-07-28 11:57
:super: GERAS SKANUMELIS
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...