
Figų džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | figos |
300 mililitrų | vanduo |
900 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su želatina
-
Pipirmėtės sultys
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Erškėtrožių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Konservuoti pomidorai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Figų džemas
-
Marinuoti burokėliai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Cukinijos žiemai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
Figų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Figos,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
900 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...