
Figų džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | figos |
300 mililitrų | vanduo |
900 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuotos paprikos
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Ievos uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Lietuviška obuolienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Braškinė uogienė
-
Obuolių sultys
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Braškių uogienė
-
Konservuota adžika
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Agrastų marmeladas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Grybų sultys
-
Rauginti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
Figų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Figos,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
900 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...