
Figų džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | figos |
300 mililitrų | vanduo |
900 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė 2
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Žemuogių uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Braškių kompotas
-
Ievos uogienė
-
Slyvos bruknėse
-
Obuolių sultys
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Mišrainė su ryžiais
-
Šaltalankio sultys
-
Agrastų marmeladas
-
Konservuoti špinatai
Figų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Figos,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
900 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...