
1 kilogramas | grybai |
šiek tiek | druska |
Grybus išvalykite, nuplaukite ir 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Verdant graibykite putas. Grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius sudėkite į verdančio pasūdyto (kad būtų aukštesnė nei 100 laipsnių temperatūra, 1L vandens, 400g druskos) vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 min. Po to užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Pomidorai su želatina
-
Baklažanų salotos
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Marinuotos paprikos
-
Konservuoti žirneliai
-
Sūdyti agurkai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuotos rūgštynės
-
Konservuoti kopūstai
-
Rauginti agurkai žiemai
Konservuoti grybai

- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui paruošti reikės: 300ml vandens, 100 ml acto, 1 šaukštelis druskos, 3 lauro lapeliai, 10 kvapniųjų pipirų, česnako skiltelė.
Grybus išvalykite, nuplaukite ir 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Verdant graibykite putas. Grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius sudėkite į verdančio pasūdyto (kad būtų aukštesnė nei 100 laipsnių temperatūra, 1L vandens, 400g druskos) vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 min. Po to užsukite dangtelius.
Komentarai (5)
-
Danguole
2016-09-21 14:22
Galima greičiau ir papraščiau pagaminti. Viename puode išverdu grybus, nukošiu. Kitame puode išverdu marinatą ir į jį supilu nukoštus virtus grybus. Paverdu 10 min.(marinate) ir supilu į stilainius.
-
edita
2010-08-21 12:00
man taipogi patiko kaip jaunai seimininkei lengvas rezeptukas.... :parselis:
-
(anonimas)
2009-07-28 18:02
%-)
-
ilona
2008-09-04 17:52
man labai patiko, nes lengva gaminti.
Vertinu 10 balu.