1.5 kilogramo | raudonieji serbentai |
800 gramų | cukrus |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vanilės lazdelės |
6 lašai | migdolai (esencija) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Figų džemas
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Rabarbarų tyrė
- Rabarbarų kompotas
- šparaginės pupelės - marinate
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Rauginti agurkai
- Žemuogių uogienė
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Vyšnių kompotas
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Kriaušienė
- Slyvų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Apelsininė cukinija
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
800 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanilės lazdelės,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
6 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Komentarai