
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | raudonieji serbentai |
800 gramų | cukrus |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vanilės lazdelės |
6 lašai | migdolai (esencija) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
2.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
3.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
4.
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Figų džemas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Slyvos bruknėse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Mišrainė su ryžiais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuotos rūgštynės
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Rabarbarų kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Grybų sultys
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Konservuoti kopūstai
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
800 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanilės lazdelės,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
6 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai