
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Grybai svieste
-
Cukinijų užkandis
-
Pomidorai savo sultyse
-
Aviečių marmeladas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Agrastų marmeladas
-
Žemuogių uogienė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Aviečių džemas
-
Ievos uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai