
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Apelsininė cukinija
-
Vyšnių uogienė 2
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotos rūgštynės
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Šaldyti grybai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Kriaušienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Figų džemas
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Šaltalankio uogienė
-
Erškėtrožių uogienė
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai