Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 kilogramai | obuoliai |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Konservuoti baravykai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Marinuoti pomidorai
-
Žemuogių uogienė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Obuolių sultys
-
Konservuota adžika
-
Kriaušienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Grybų sultys
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Aviečių marmeladas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Konservuoti špinatai
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai