Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 kilogramai | obuoliai |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Žemuogės cukruje
-
Cukinijos žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Rabarbarų uogienė
-
Baklažanų salotos
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Apelsininė cukinija
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Vyšnių kompotas
-
Slyvų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Braškių uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Slyvų kompotas
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai