Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 kilogramai | obuoliai |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė 2
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Obuolienė
-
Obuolių sultys
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Cukinijų užkandis
-
Slyvos bruknėse
-
Svarainiai cukruje
-
Rabarbarų tyrė
-
Konservuoti pomidorai
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Itališkos daržovių salotos
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Slyvų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Vyšnių uogienė
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai