Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių uogienė- džemas
- Marinuoti burokėliai
- Konservuoti pomidorai
- Juodųjų serbentų džemas
- Rabarbarų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Gudobelių uogienė
- Erškėtrožių uogienė
- Konservuoti špinatai
- Rauginti agurkai
- Rauginti agurkai žiemai
- Obuolių sultys
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Agrastinis kompotas
- Kriaušienė
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Itališkos daržovių salotos
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Spanguolių ir morkų marmeladas
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai