
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gudobelių uogienė
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Slyvų kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Marinuoti pomidorai
-
Lietuviška obuolienė
-
Marinuoti agrastai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Braškių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Pomidorai su želatina
-
Šaltalankio uogienė
-
Konservuoti žirneliai
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai