Konservuotas kiaulienos troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų kiauliena (kumpis)
1 vienetas paprika
1 vienetas salierai (stiebas)
1 vienetas persikai
3 skiltelės česnakas
šiek tiek petražolės
šiek tiek aitriosios paprikos (pipiras)
1 stiklinė pomidorų padažas (pikantiškas)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek muskatas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną pasiruošiame iš vakaro. Supjaustome ją nedideliais gabaliukais, supilame nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberiame kapotą česnaką ir viską gerai išmaišius paliekame nakčiai šaldytuve.
Kitą dieną galime pradėti gaminti. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir apkepame mėsą. Kai skystis išgaruoja, suberiame, miltus ir mėsą juose trumpai apkepame. Tuomet ruošiame užpilą - į atskirą indą sutarkuojame vieną nuluptą persiką, supilame vieną stiklinę pomidorų padažo, sudedame smulkiai pjaustytą saliero stiebą, bei papriką, smulkintas petražoles ir šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišome, užpilame stikline verdančio vandens ir vėl išmaišome, supilame į puodą ar troškintuvą. Taip pat į tą patį puodą sudedame apkeptą mėsą ir troškiname apie 20 min. (vis pamaišant). Gaminant reikia nuolatos ragauti ir jei ko nors trūksta, pridėti dar prieskonių. Troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuotas kiaulienos troškinys

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulieną pasiruošiame iš vakaro. Supjaustome ją nedideliais gabaliukais, supilame nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberiame kapotą česnaką ir viską gerai išmaišius paliekame nakčiai šaldytuve.
Kitą dieną galime pradėti gaminti. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir apkepame mėsą. Kai skystis išgaruoja, suberiame, miltus ir mėsą juose trumpai apkepame. Tuomet ruošiame užpilą - į atskirą indą sutarkuojame vieną nuluptą persiką, supilame vieną stiklinę pomidorų padažo, sudedame smulkiai pjaustytą saliero stiebą, bei papriką, smulkintas petražoles ir šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišome, užpilame stikline verdančio vandens ir vėl išmaišome, supilame į puodą ar troškintuvą. Taip pat į tą patį puodą sudedame apkeptą mėsą ir troškiname apie 20 min. (vis pamaišant). Gaminant reikia nuolatos ragauti ir jei ko nors trūksta, pridėti dar prieskonių. Troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Tomas 2015-11-05 02:43

    O kiek tuose stiklainiuose po to galima laikyti ir kokiom salygom ?


  • Ania 2015-08-18 10:00

    Sis receptas nesudetingas,as pati darau ,reklamuoju,ir kitus pasigaminti,isitikinsit ,kad labai skanu


  • inga 2015-08-10 23:18

    O kur laikyti ir kiek laikosi


  • Ovis 2015-07-26 10:47

    Skaniau vištiena.


  • Irena 2015-07-26 10:32

    Vis darau ir darau labai skanu


  • Armanda 2015-07-26 10:30

    Labai skanu ir sveika.


Daugiau receptų