Iš vyšnių išimti kauliukus, užberti cukrumi, užpilti vandeniu, pridėti prieskonių ir virti 5 min.
Gerti ataušintą.

Vyšnių kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 litrai | vanduo |
0.8 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | vyšnios |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Žemuogių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Konservuoti kopūstai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Šaldyti grybai
-
Rabarbarai žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Vyšnių kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 litrai -
Cukrus,
4/5 stiklinės -
Vyšnios,
3 stiklinės - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vyšnių išimti kauliukus, užberti cukrumi, užpilti vandeniu, pridėti prieskonių ir virti 5 min.
Gerti ataušintą.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...