
Pomidorų čatni
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aitriosios paprikos |
0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.25 vieneto | citrinos |
0.5 vieneto | svogūnai |
6 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pikantiškas padažas
-
Mango padažas
-
Kmynų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Konservuota adžika
-
Guacamole
-
Brokolių padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Krienų užpilas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Avokado padažas
-
Riešutų padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Pomidorų čatni
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
1/4 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...