200 gramų | soja |
500 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karamelė
- Kiškio paštetas
- Tomo sumuštiniai
- Šaltalankių sviestas
- Kremas su uogomis
- Užtepėlė su ridikėliais
- Amerikietiškas kavos kremas
- Bananinis kremas
- Viskio karamelė
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Silkės užtepėlė
- Kežas
- Kavos kremas
- Žaliasis vištienos paštetas
- Rūgštynių kremas
- Naminis šokoladinis kremas
- Triušio kepenėlių paštetas
- Varškės padažas
- Kakavinis kremas
- Pikantiškas sūris
Sojų paštetas
- Paruošimo laikas:
-
Soja,
200 gramų -
Pievagrybiai,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Salierai,
2 vienetai - Petražolės
- Aliejus
- Prieskoniai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.
Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.