Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.
Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.

Sojų paštetas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | soja |
500 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškio paštetas
-
Šokoladinis mascarpone kremas
-
Kiaušinių kremas
-
Kakavinis kremas
-
Varškės padažas
-
Tomo sumuštiniai
-
Kavos kremas
-
Pikantiškas sūris
-
Šaltalankių sviestas
-
Vištų kepenėlių paštetas
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Silkės užtepėlė
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Kremas iš grietinėlės
-
Viskio karamelė
-
Grietinėlės kremas
-
Kremas su uogomis
-
Aguonų kremas
-
Riešutų padažas
-
Vištos kepenėlių paštetas
Sojų paštetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Soja,
200 gramų -
Pievagrybiai,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Salierai,
2 vienetai - Petražolės
- Aliejus
- Prieskoniai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.
Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...