
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | petražolės (šaknis) |
0.5 vieneto | morkos |
100 gramų | žirniai (švieži) |
2 stiklinės | vanduo |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burnočių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Vengriška žuvienė
-
Agurkų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Žirnių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba "Sveikata"
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Plūdenos sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Daržovių sriuba
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, šaknis,
0.5 vieneto -
Morkos,
0.5 vieneto -
Žirniai, švieži,
100 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...