Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 vieneto | petražolės (šaknis) |
| 0.5 vieneto | morkos |
| 100 gramų | žirniai (švieži) |
| 2 stiklinės | vanduo |
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Austrių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Soti sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Aštri čili sriuba
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, šaknis,
0.5 vieneto -
Morkos,
0.5 vieneto -
Žirniai, švieži,
100 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
