
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | petražolės (šaknis) |
0.5 vieneto | morkos |
100 gramų | žirniai (švieži) |
2 stiklinės | vanduo |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Moliūgų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Burokėlių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Baravykų sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Plūdenos sriuba
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, šaknis,
0.5 vieneto -
Morkos,
0.5 vieneto -
Žirniai, švieži,
100 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...