šiek tiek | juodieji pipirai |
5 stiklinės | sultinys (daržovių) |
200 gramų | grybai (švieži) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | lauro lapų |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
Morką sutarkuojame, svogūnus supjaustome smulkiais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Pirma pakepiname morkas, nes jos ilgiau kepa. Po to suverčiame svogūnus ir pakepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
Paragaujame bulves ir grybus. Jei jie jau išvirę, į puodą sukrečiame keptas daržoves, įmetame lauro lapų ir dar šiek tiek paverdame. Išjungus ugnį, įmetame šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą valgome su grietine ir juoda duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba "Čili"
- Sriuba "Charčio"
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Žirnių sriuba su vištiena
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
- Kreminė vištienos sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Pomidorų sriuba
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Įmantri vištienos sriuba
- Kaimiška sriubikė
- Dilgėlių sriubytė
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Pupų sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Soti ir greita sriuba
- Porų trinta sriuba
- Avienos sriuba su ropėmis
Šviežių miško grybų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sultinys, daržovių,
5 stiklinės -
Grybai, švieži,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus bei nuskustas bulves nuplauname ir supjaustome stambesniais gabalėliais. Sumetame į puodą su sultiniu ir verdame.
Morką sutarkuojame, svogūnus supjaustome smulkiais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Pirma pakepiname morkas, nes jos ilgiau kepa. Po to suverčiame svogūnus ir pakepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
Paragaujame bulves ir grybus. Jei jie jau išvirę, į puodą sukrečiame keptas daržoves, įmetame lauro lapų ir dar šiek tiek paverdame. Išjungus ugnį, įmetame šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą valgome su grietine ir juoda duona.
Komentarai (11)
-
Simona
2015-03-29 19:29
Labai skani,tik as nedejau lauro lapu ir dar sublenderevau viska ant galo.super
-
Gintare
2010-04-10 21:20
:super: