Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | petražolės |
| 1 litras | sultinys (arba vanduo) |
| 1 sauja | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
| 250 gramų | žirniai (švieži arba šaldyti) |
| 0.5 vieneto | citrinos (šviežios citrinų sultys) |
| 50 mililitrų | aliejaus |
| 0.5 vieneto | paprika |
| 500 gramų | kiaulienos sprandinė |
| 250 gramų | grietinė |
| 50 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 sauja | krapai |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antiena
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Šutintas ungurys
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinys
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinys moliniame inde
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Šparagai su lašiniais
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Nuostabioji paelija
-
Fazano troškinys
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Mėsos troškinys su kava
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės,
1 sauja -
Sultinys, arba vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Žirniai, švieži arba šaldyti,
250 gramų -
Citrinos, šviežios citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Aliejus,
50 mililitrų -
Paprika,
0.5 vieneto -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Vynas, baltas, sausas,
50 mililitrų -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
4 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
