Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!

Kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | petražolės |
1 litras | sultinys (arba vanduo) |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
250 gramų | žirniai (švieži arba šaldyti) |
0.5 vieneto | citrinos (šviežios citrinų sultys) |
50 mililitrų | aliejaus |
0.5 vieneto | paprika |
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
250 gramų | grietinė |
50 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
4 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos troškinys su kava
-
Teksaso troškinys su aitriosiomis paprikomis
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinti kalmarai
-
Troškinta antiena
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Daržovių keri
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškintos bulvės
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės,
1 sauja -
Sultinys, arba vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Žirniai, švieži arba šaldyti,
250 gramų -
Citrinos, šviežios citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Aliejus,
50 mililitrų -
Paprika,
0.5 vieneto -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Vynas, baltas, sausas,
50 mililitrų -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
4 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...