Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.

Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Įdaryta paprika
-
Jautiena kiniškai
-
Iškylos dešrelės
-
Karbonadai iš faršo
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Veršienos kepsnys
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Mineralinis šašlykas
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...