Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
| šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepta virta karka
-
Įdarytos paprikos
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Cukinijų laiveliai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Mėsos pynutės
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Iškylos dešrelės
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Mėsos paplotėlis
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Sūrio kamuoliukai
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
