Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.

Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas jautienos kumpis
-
Maltinukai su sūriu
-
Virtos naminės dešrelės
-
Kukuliai
-
Jautienos šašlykas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Sultingas šnicelis
-
Skanus šašlykiukas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kotletai lenkiškai
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Mėsa folijoje
-
Balandėliai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Aštrus šašlykas
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...