Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
| šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos suktinukai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Vyne troškintas triušis
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Kiaulienos guliašas
-
Įdarytos paprikos
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kotletukai ant laužo
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Keptos kepenėlės
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Iškylos dešrelės
-
Netikras zuikis
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
