Kiaulieną supjaustome gabaliukais. Svogūną supjaustome ir sumaišome juo su likusiais komponentais. Į marinatą sudedame mėsą ir marinuojame per nakt.
Veriame mėsą ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.
Labai skanu!
Šašlykas "Geras apetitas"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
20 gramų | garstyčios |
40 gramų | majonezas |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | lauro lapų |
1 saujelė | apynių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Didkotlečiai su ryžiais
- Kaimiškas pjausnys
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Maltiniai su grybų padažu
- Kiaulienos karka
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Įdarytas faršo zuikis
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Įdaryti makaronai
- Jautienos čenakai
- Kepta menkė
- Kiauliena su aguročiais
- Jautiena kopūstų padaže
- Jautienos kepsnys
- Vasaros šašlykas
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Kepsnys romantiškam vakarui
Šašlykas "Geras apetitas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Garstyčios,
20 gramų -
Majonezas,
40 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Lauro lapai
-
Apyniai,
1 saujelė - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome gabaliukais. Svogūną supjaustome ir sumaišome juo su likusiais komponentais. Į marinatą sudedame mėsą ir marinuojame per nakt.
Veriame mėsą ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.
Labai skanu!
Reklama:
Komentarai (1)
-
Gruzija :D
2015-04-03 21:45
Saslyku PARODIJA !!!! Marinuoti mesa su majonezu yra labai nesveika ir netgi neskanu !
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...